Planen videre

Jeg har den siste uken jobbet mye, så har ikke hatt tid til å lage innlegg. Ettersom jeg er student begynner  jeg snart med eksamener. Tanken er derfor å fortsette å oppdatere  investeringene mine via Instagram. Når vi nærmer oss slutten av året, altså rundt juletider vil jeg lage flere innlegg om hvordan jeg forbereder meg til neste år.

Jeg har mye tanker om hvordan jeg skal forberede det kommende året, men mye av dette avhenger av markedets utvikling de 2 neste månedene. Jeg håper å få litt flere følgere på Instagram frem mot jul, slik at flere får oppdateringer når jeg lager innlegg om forberedelser til neste år. Ta gjerne å følg meg på Instagram for oppdateringer.

instaprofil

Comments are closed.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

EnglishNorwegian
%d bloggers like this: