Hva er planen for denne siden?

Jeg har hatt et par ideer om hvordan siden skal utvikle seg videre fremover. Da det er knyttet noen kostnader til dette vil jeg først se interessen for det.

Forum

Planen er å lage et forum for diskusjon av investeringer. I forbindelse med dette blir det laget et innlogging system, slik at alle får hver sin bruker. Det skal da være et forum hvor man kan stille spørsmål, vise til sine investeringer, drøfte investerings muligheter og mye mer.

Spreadsheet

Planen er å legge inn et aktivt spreadsheet på nettsiden. Dette skal da være individuelt for hver bruker som logger seg inn. Tanken er da å ha en top 10 liste for avkastning per år og per måned. Om det blir mange deltakere av dette vil det også bli lagt inn premie til “vinneren” av hver måned og for året.

Dette blir da seendes slik ut: (utgangspunkt i mitt litt uryddige spreadsheet nedenfor)

Idag

I tillegg til dette vil siden fortsette å fungere som en type blogg. Her vil jeg fortsette å poste innlegg om investerings emner, mine investeringer og erfaringer.

31/10-2019

Dagen i dag har vært rød for min del. Det har vært mye oppgang i det siste, så det var på tide. En sunn oppover trend har noen tilbakeslag, slik kommer det alltid til å være. Jeg forventer en liten nedgang i morgen også, men det blir nok positivt resultat for uken.

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

EnglishNorwegian
%d bloggers like this: