Min start

Første innlegg 

Hei og velkommen til første innlegg. Jeg starter denne bloggen i håp om at flere studenter vil forstå verdien av å begynne å investere tidlig i livet. Her er oversikten over mine investeringer for i år.

Jeg har lenge hatt interesse for aksjer, men det var først i år jeg turte å gå for det. Før dette prøvde jeg meg for noen år siden med en liten sum, den ble fort halvert. Jeg har “Papertradet” en del og prøvd på “Daytrading”. Jeg var interessert i mulighet for å tjene kjappe penger uten mye jobb. Det var først når jeg begynte å se på det mer langsiktig det begynte å gå bra. 

I likhet med mange andre har jeg sett de som tjener fett på “Daytrading” og andre metoder på nett. Dette er klart en mulighet, men mye vanskeligere for de fleste. Investeringer som Fond og aksjer sett langsiktig har mye større sjanse for å lykkes. Sett på Oslo børs index over de 10 siste årene ser vi klart at det er en positiv trend. 

Jeg er på ingen måte den beste investoren. Jeg har begynt dette “prosjektet” i håp om å ta til meg så mye lærdom som mulig. Det å tjene penger er så klart et stort pluss. Å ha tjent 9000 kr i år på aksjer er ikke så mye, men muligheten for å skalere dette til større grad gjør meg meget interessert. 

Målet for bloggen er å få flere studenter til å investere, om jeg klarer det så kan du også !

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

EnglishNorwegian
%d bloggers like this: